Jubilej AS-ova: Uručena priznanja i nagrade za najbolje uposlenike Solane i Mlin i pekara Ljubače

Proteklog vikenda u najvećoj bh.prehrambenoj grupaciji, u čijem se sastavu nalaze Sprind, AS Jelah, Oaza, AC Food, Vispak, Klas, ZIM i druge uspješne kompanije, u organizaciji AS Holdinga, Solana Tuzla i Mlin i pekara Ljubače održan je „Jubilej naših AS-ova“.

„Jubilej naših AS-ova“ koji promoviše najboje kompanije i uposlenike AS grupacije ovaj put je održan u Tuzli. U prelijepom ambijentu hotela Salis dodijeljene su novčane nagrade i priznanja najboljim uposlenicima ove dvije kompanije.

„Na ovom dvodnevnom druženju promovišemo i odajemo priznanje kompanijama naše grupacije, slavimo njihove jubileje i uspjehe, a posebno me raduje da smo dodijelili nagrade najuspješnijim pojedincima“, naglasio je Rusmir Hrvić, predsjednik Uprave AS Holdinga.

Oko 200 uposlenika AS grupacije uživalo je u dvodnevnom edukativnom programu. Pored obilaska proizvodnih pogona Solane i jedinstvenog Muzeja solarstva u sklopu Solane, učesnici su obišli i Pannonicu, kompleks jezera, sojeničko naselje i geološku postavku muzeja u Tuzli.

„Solana je uvijek bila rasadnik kadrova koji su uz nju postojali profesori,inovatori i društveno
odgovorne osobe. Mi, u našoj Solani, veliki značaj dajemo povezivanju struke, nauke i iskustva. Samo tako možemo biti sigurni da ćemo ostvariti sve naše zacrtane ciljeve“, istakao je Bakir Smailagić, direktor Solana d.d. Tuzla.

Za vrijeme druženja prisutni su mogli degustirati pekarske proizvode Mlin i pekara Ljubače.
„ Drago mi je da smo na ovom uspješnom i edukativnom druženju, u najbolje timove kompanija AS grupacije uz priznanja i nagraed uvrstili i naše najvrednije uposlenike“, istakao je Jasmin Sadadinović, direktor Mlin i pekara Ljubače.

Podijeli na društvenim mrežama: